Intersport

INTERSPORT ble etablert i 1968 og er i dag en av verdens største sportskjeder, med ca. 5500 butikker i 44 land. I Norge er kjeden i sterkt vekst, og har over hundre butikker. Du finner INTERSPORT i alle deler av landet.

INTERSPORT sin visjon er å være den prefererte ekspertbutikken i alle de markedene de er til stede. Som kjede har de sykkel, trening, friluft, langrenn, alpint og topptur som satsningsområder. Alle butikkene har spisskompetanse innenfor minst to av disse satsningsområdene. INTERSPORT sin misjon er å inspirere, motivere og hjelpe sportsinteresserte til å følge sine drømmer, og til å oppleve livslang mestring og idrettsglede. Når kunder kommer til INTERSPORT vil de merke at de ansatte deler deres lidenskap!

INTERSPORT har en brennende interesse for det de driver med, og de kan faget sitt. De gir kunder ærlige råd og tips, og har erfaring med utstyret de selger. De tar seg tid til å forstå behovet til hver kunde, slik at de kan veilede dem i deres valg. Selvfølgelig har INTERSPORT også konkurransedyktige priser og konkurransedyktige garantier.

Gjennom internasjonalt samarbeid, får INTERSPORT tilgang til de beste merkevarene. Gresvig eier og utvikler også flere egne merker, som INTERSPORT har i sine butikker. Med dette som utgangspunkt, og med INTERSPORT sin lokalkunnskap og -forankring, vil kunder oppleve at INTERSPORT sine butikker har et spennende og lokaltilpasset utvalg av de beste produktene innenfor kjedens satsningsområder.

INTERSPORT sitt internasjonale hovedkontor ligger i Bern i Sveits. I Norge ligger INTERSPORT sitt hovedkontor på Helsfyr i Oslo, med sentrallager i Askim. Kjeden drives av Gresvig AS.

Besøk intersport.no

Jobb hos oss